Psaní blogu

Znáte ještě ty populární časy, kdy si lidé psali blogy? A nemyslím tím blogy do sešitu jako ruční psaní, ale myslím tím internetový blog. Je to velice zajímavé, protože v dřívějších letech, ještě před dvaceti lety jsi to psal skoro opravdu každý. Dříve to bylo velmi populární hlavně mezi mladými lidmi. Mnoho lidí si psalo třeba takové blogy o tom, že tam psali různé básně anebo tam psali různé úryvky ze života. Mohli si tam psát něco vymyšleného, klidně taky něco ze života, co ale dává smysl. A protože dříve jak byly blogy populární, bylo jich stále málo. Takže se tím taky dalo docela slušně uživit. Kdo psal opravdu skvělé blogy, mohl taky být už v dnešní době milionář. V dnešní době už se blogy moc nepíšou, protože v dnešní době se spíše postují obrázky s malým krátkým popiskem. Já osobně jsem se taky psala dva blogy, ale už mě to moc nebaví.

Jak nejraději píšete vy?

Jeden byl o zvířatech a druhý bylo básních. Moc ráda jsem si skládala básně. Když jsme ale u blogu, tak už i mnoho firem píše své blogy. A to třeba i o havarijní služba. A když jsem se dozvěděla, že třeba o úniku vodě v bytě může taky někdo psát blog, tak jsem se hodně divila. Vůbec jsem nevěděla, že třeba taky i topení v podlaze má svůj vlastní blog. Ale když to tak vezmu, tak je to vlastně super!

Na blogu jsou zajímavé informace.

Pro nás spotřebitele se to opravdu hodí, máme alespoň představa, co by nás v případě potřeby čekalo, a to se hodí. Zajímá mě to, takže jsem se samozřejmě podívala ze zvědavosti na internet. A měla jsem pravdu. I havarijní služby mají svůj osobní blog. A na druhou stranu to je zase pěkné v tom, že každý zákazník nějaké firmy si může přečíst různé blogy o tom, co ho při opravě čeká. Jsou tam taky různé ceníky a informace, jak havarijní služby postupují při své práci a o co se zajímají. Takže pokud si s něčím nevíte rady, koukněte se na blog firmy.